E wehe i ka Wi-Fi mai kekahi pona -ʻelua mau ala'ē aʻe

ʻAʻole i ka wā kahiko, ua kākau wau i nā kuhikuhiʻana ma luna o ke kumuhana hoʻokahi, akā, ua hiki mai ka manawa e hoʻonui iā ia. Ma kaʻatikala No ka hoʻolahaʻana i ka Internet ma luna o ka Wi-Fi mai kahi pona, ua wehewehe au iʻekolu mau ala e hana ai - me ka polokalamu pono Virtual Router Plus, kokoke i nā polokalamu kaulana a pau o Connectify a, i ka hopena, e hoʻohana ana i ka laikini o Windows 7 a me 8.

E maikaʻi nā mea a pau, akā mai ka manawa o ka papahana no ka weheʻana i ka Wi-Fi Virtual Router Plus, uaʻikeʻia ka polokalamu i makemakeʻoleʻia e ho'āʻoʻia e hoʻokomo (ʻaʻole i laila ma mua, a ma kahi pūnaewele). ʻAʻoleʻo wau i'ōlelo aku e hoʻohui i ka manawa hope loa aʻaʻoleʻoe e hōʻoia aku i kēia manawa:ʻo ia, he mea hana ikaika ia, akā ke manaʻo nei au no ka mea o ka mea kelepona Wi-Fiʻoihana,ʻaʻole eʻikeʻia nā lawelawe'ē aʻe ma kaʻu kamepiula a hoʻololi i nā pūnaewele. ʻO ke ala me ka laina laulāʻaʻole i kūpono i nā mea a pau.

Nā polokalamu no ka hāʻawiʻana i ka Pūnaewele ma Wi-Fi mai ka pona

Ma kēia manawa e kūkākūkā ana mākou iʻelua mau papahana e kōkua iāʻoe e hoʻololi i kāu kamepiula i kahi helu wahi a hāʻawi i ka pūnaewele mai ia mea. ʻO ka mea nui aʻu i hoʻolohe ai i ka wā koho,ʻo ia ka palekana o kēia mau polokalamu, ka maʻalahi no ka mea novice hoʻohana, a, ma ka hopena, pono.

ʻO ka hapa nui loa: ināʻaʻole i hana kekahi mea, uaʻikeʻia he manaʻo hikiʻole ke hoʻomaka i kekahi wahi komo a iʻole kekahi mea e like me ia,ʻo ka mea mua e hanaʻia aiʻo ia e kau i nā mea hoʻokele ma ka pūnaewele Wi-Fi o ka pona o ka pūnaewele luna hana (ʻaʻole mai ka mea hoʻokele aʻaʻoleʻo Windows) 8 aiʻole Windows 7 aiʻole i hoʻokomoʻia ka huiʻana).

WiFiCreator Free

ʻO ka mua a i kēia manawaʻo ka papahana makemake loaʻia no ka hāʻawiʻana iā Wi-Fiʻo WiFiCreator ia, hiki ke hoʻoukaʻia mai ka pūnaewele o ka mea hoʻoponopono // mypublicwifi.com/myhotspot/en/wificreator.html

E noʻonoʻo: Mai hoʻololi iā ia me ka WiFi HotSpot Creator, i ka hopena o ka mea a me ka mea i hoʻopiliʻia me nā lako hanaʻino.

ʻO ka hoʻonohonohoʻana o ka papahana he kumuhana,ʻaʻole i hoʻokomoʻia kekahi mau pono'ē aʻe. Ponoʻoe e holo ma keʻano he luna hoʻoponopono a,ʻoiaʻiʻo,ʻo ia ka mea hoʻokahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻohana i ke laina kauoha, akā i loko o ke kiʻi kiʻi pāʻani. Inā makemakeʻoe, hiki iāʻoe ke hoʻololi i ka'ōlelo Lūkini, a mālama pūʻia hoʻi e hoʻomaka me ka wikiwiki o ka polokalamu me ka Windows.

  1. Ma ka papa inoa Pūnaewele, e hoʻokomo i ka inoa i makemakeʻia o ka pūnaewele ahoʻole.
  2. Ma ka Pūnaewele Pūnaewele (ka pūnaewele pūnaewele, ka hua'ōlelo), e hoʻokomo i ka hua'ōlelo Wi-Fi, aʻo ia nā hua'ōlelo he 8.
  3. Ma lalo o ka pūnaewele pūnaewele, koho i ka pilina e makemakeʻoe e hāʻawi.
  4. E kaomi i ke pihi "hoʻomaka Hotspot".

ʻO kēlā mau hana a pau i makemakeʻia no ka hoʻomakaʻana i ka māheleʻana i kēia polokalamu, ke aʻo nui nei wau.

mHotspot

mHotspot kekahi papahana'ē aʻe hiki ke hoʻohanaʻia no ka māheleʻana i ka pūnaewele ma luna o Wi-Fi mai kekahi pona a iʻole kamepiula.

E makaʻala i ke kauʻana i ka papahana.

MHotspot heʻoi aku kaʻoluʻolu,ʻoi aku mau koho, hōʻike i nāʻikepili hulina, hiki iāʻoe ke nānā i ka papa inoa o nā mea kūʻai a hoʻonoho i ka helu kiʻekiʻe loa o lākou, akā he hoʻokahi pahu huki: i ka manawa e hoʻokomo ai, e ho'āʻo e hoʻohui i nā mea ponoʻole a iʻole nā ​​meaʻino. ʻaʻoleʻoe e pono.

I ka hoʻomakaʻana, inā he anti-virus iāʻoe me kahi pākuhi i kūkuluʻia i hoʻonohonohoʻia ma kāu kamepiula, eʻikeʻoe i kahi hua'ōlelo e hōʻike anaʻaʻole e holo ana ka Pākuhi Windows (Windows Pākīpika), aʻo ia ka mea e hikiʻole ai i kahi kiko ke hana. I koʻu hihia, ua hana. Eia nō naʻe, ponoʻoe e hoʻonohonoho i ka pākuhi uila aiʻole e hoʻopau iā ia.

Ināʻole,ʻo ka hoʻohanaʻana i ka papahana no ka māheleʻana i ka Wi-Fi,ʻaʻole ia he mea'ē aʻe i ka mea i hala mua: e hoʻokomo i ka inoa o kahi helu wahi, i ka hua'ōlelo a koho i ka pūnaewele pūnaewele i ka pūnaewele pūnaewele pūnaewele, a laila e kaomi i ka pihi Start Hotspot.

Ma nā hoʻonohonoho papahana hiki iāʻoe ke:

  • E hoʻopili i ka mana a me ka Windows (holo ma Windows Startup)
  • Hoʻopili keʻahiʻia ka Wi-Fi (Kelepili Hoʻomaka Pūnaewele)
  • Hōʻike i nā leka hoʻomaopopo, e nānā no nā hōʻuku, e ho'ēmi i ka pālaki, a pēlā aku.

No laila, ma waho o ka hoʻokomoʻana i ka ponoʻole, he polokalamu maikaʻi maikaʻi ka mHotspot no kahi mea hoʻokele kelepona. Nānā i kēia maanei: //www.mhotspot.com/

Nā polokalamu kūponoʻole e ho'āʻo

I ka wā e kākau ana i kēia hoʻolālā, uaʻike au iʻelua mau papahana no ka hoʻolahaʻana i ka Internet ma kahi pūnaewele laulā a me nā mea i waena o ka mua e hiki keʻikeʻia i ka huliʻana:

  • ʻO ka hotspot Wi-Fi kaʻawale
  • Mea hoʻolālā o ka hotspot Wi-Fi

ʻO lāuaʻelua he set of Adware a Malware, a no laila, inā eʻikeʻoe -ʻaʻole wau e'ōlelo. A inā pono: pehea e nānā ai i kahi faila no nā huakī ma mua o ka hoʻounaʻana.